Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyheter i Maj

Hej Eva-Marie

Nu har vi snart spelat golf i 2 månader och ändå är det bara början av maj. Vi har upplevt många fina golfdagar redan och fler kommer det att bli. I maj månad startar tävlingsverksamheten på riktigt med damgolf på måndagar och herrgolf på onsdagar. Till seniorgolfen på torsdagar vill vi att alla nybörjare skall känna sig välkomna. Vi spelar ofta Scramble på torsdagar vilket är ett perfekt sätt att träffa nya vänner och lära sig spelet.   


Vi har ochså några stora tävlingar i maj.


Först ut är Ekebygolfen den 11:e maj där vi räknar med ett stort startfält. Dagen efter på måndag är det första deltävlingen i Värmlandsserien H55+. Även här räknar vi med drygt 100 deltagare. Inför dessa tävlingar kommer vi att jobba extra hårt med att presentera bästa möjliga bana. Vi hoppas ni överseende med detta.

NorSwedian Open  24-maj

Lördagen den 24 maj är banan stängd för landskampen Norswedian Open över 24 hål. Det går inte att anmäla sig till denna tävling då det krävs kvalificering. Kvalet spelas söndag 4 maj. Anmäl dig till Kvalet via Min Golf. Det 5 bästa i varje klass är direktkvalificerade till landskampen.


Sommarro - Värmlands längsta golfsäsong

Passersystemet till banan under uppbyggnad

Vi har fått staketet på plats mellan klubbhuset och 7:ans tee. Grinden kommer vara öppen hela dygnet till dess att vi trimmat in systemet.

Vi får naturligtvis många frågor hur man skall kunna använda banan när grinden är stängd. Du som är medlem med obegränsat spel på Links kommer kunna kvittera ut en liten platsnyckelbricka (tag) som ger dig tillträde till banan när du själv vill.

Om du bara spelar golf när receptionen är öppen behöver du tills vidare ingen tag då grinden kommer vara öppen dagtid när receptionen håller öppet.

För dig som vill kvittera Vi kommer ta ut en liten deposition på 20:- av de medlemmar som önskar en tag. Den depostiononen får du tillbaka om du återlämnar brickan.

Greenfeemedlemmar och gäster är hänvisade till spel när receptionen är öppen.

Värvningskampanj

Vi har plats för fler medlemmar på vår fina bana. Nu kan du hjälpa oss att finna fler medlemmar och få en bonus som tack för hjälpen.

  • Linksmedlem - Ett rangechip laddat med 50 tryck (1250  bollar)
  • All Inclusive - Rangechip 50 tryck + 1 privatlektion med Birger

Juniorklubben

Juniorklubbens verksamhet är nu i full gång. Juniorerna har en egen del på anslagstavlan i entrén. Kolla där eller på hemsidan för senaste informatiom om träningstider.

Utökad meny i köket

Nu har vi uppdaterat vår standardmeny med 3 nya rätter som finns varje dag mellan 11.30-17.30

  • Dagens pasta 85:-
  • Pastasallad  65:-
  • Grekisk sallad 65:-

Nytt är ochså en juniortallrik korv+strips för 50:-

Välkomna, Pär och Catarina

Landskampen mot Norge

Missa inte chansen att delta i Sommarros häftigaste tävling någonsin. Landskapen mot Norge som spelas över 24 hål lördagen 24 maj. Tävlingen spelas i 3 hcp-klassar från 0-36. Vi har 5 platser i varje klass till Sommarro. För att ta ut spelarna i laget kommer vi spela en kvaltävling söndagen den 4:e maj. Anmälan till kvalet sker via min Golf eller i receptionen.

Landskampen avslutas med galamiddag på Plaza Hotell med god mat, underhållning samt fina priser.

Läs mer om landskampen på Norska hemsidan

http://norskgolf.no/node/5894

Nyheter från Birger

Svingstudion på rangen är nu klar användning. Välkommmen ner och kolla.

Missa inte möjligheten att utveckla ditt golfspel: Tillsammans med vår pro Birger erbjuder nu Sommarro träningskortet. Massor av träningar till ett fast pris 1295:-

Birger   0706-32 32 75


Tänk på !

Golfutbildning är inte en kostnad - det är en investering i dig själv. 

Fixa klubborna

Även denna säsong har vi hjälp av Simon som fixar dina klubbor. Fundera på nya grepp istället för nya klubbor. Lämna in dina klubbor i receptionen så fixar Simon nya grepp för en billig peng.

Simons hemsida

Sommarro Links - När spelområden med kvalitet "hela" säsongen är viktigt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.