Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nu startar tävlingssäsongen !

Hej Åsa

Vi är nu en dryg månad in på årets golfsäsong. Det är fortfarande ett antal medlemmar som inte aktiverat sitt medlemskap för 2015. Om du vill fortsätta att spela hos oss 2015 går det bra att betala din spelagift i receptionen innan du spelar första rundan. Om du inte skall vara medlem hos oss 2015 är vi tacksamma om ni meddelar oss via ett mail. I börjar av maj städar vi bort samtliga inaktiva medlemskap.

I Maj månad startar tävlingarna på Sommarro. Hussgolfen som går på fredagar tjuvstartade redan den 24/4 med 18 spelare. Nu på lördag den 2/5är det premiär för Tables golfen som den kommer gå var annan lördag i sommar. 

Att delta i tävlingar är det enklaste och mest naturliga sättet att lära känna nya golfvänner. Tävlingar skapar klubbgemenskap och är vilkiga för den sociala gemenskapen i klubben. För oss på Sommarro är det jätteviktigt att alla trivs på klubben och känner sig delaktiga i verksamheten.

 

Tables Golfen startat 2 maj

Missa inte att spela årets stora begivenhet på Sommarro, Tablesgolfen.

Var annan lördag med start nu på lördag spelar vi Tables golfen, slaggolf 12 hål VSOP. Deltävlingarna kommer att likna Pitchersgolfen som vi körde för några år sedan. 

Alla som deltagit i minst 4 deltavlingar får spela Grand Finale den 19 september. Du måste ha ett giltigt EGA Tävlingshandicap för att delta i finalen. I finalen som går över 24 hål spelar vi om en resa till Sydafrika med flyg och boende. Beroende på antalet deltagande i tävlingen kommer vi kunna att lotta ut en motsvarande resa bland de som deltar i finalen. Resan kommer att ske första veckan i november 2015. Eventuell skatt betalas av vinnarna.

Inträdesavgift till tävlingen är 200:- som betalas i samband när man spelar första gången. Medlemmar med fritt spel på Links betalar sedan 100:- i startavgift per deltävlimg. Gäster eller greenfemedlemmar betalar 250:- i startavgift per deltävling vilket inkluderar greenfee. Startaviften inkluderar en öl eller alkoholfritt alternativ i samband med prisutdelningen som sker inne på Tables ca kl 18.30. Signerade scorekort skall vara inlämnade senast 17.00. Minst 2 i varje boll måste delta i tävlingen.

Huss Golfen fredagar

Anmäl dig till Hussgolfen på fredagar. Prisutdelning direkt efter tävlingen där det även finns mat och dryck och gemenskap.

Välkomna !

Nya rangebollar

Vi har köpt in nya bollar till rangen. Vi hoppas ni uppskattar våra ansträngningar att ha fräscha bollar på rangen. Vi räknar med att kunna börja använda dessa nya bollar i maj.  Vill du marknadsföra ditt företag på Sommarro är reklam på rangebollar ett prisvärt alternativ med lång exponeringstid. Om du är intresserad av att synas med reklam på våra rangebollar är du välkommen att kontakta mig. Priset är 4:- per boll vid minst 1000:- bollar.

Tävlingssponsorer sökes

Vill du marknadsföra ditt företag och hitta fler kunder. Ett sätt är att sponsra någon av våra golftävlingar på Sommaro. Kontakta mig om det är intressant att sponsra någon tävling.

Vårt mål är att erbjuda två klubbtävlingar per månad förutom våra återkommande tävling, Herrgolfen, Damgolfen, Hussgolfen och Tables.


Maj

11 Ekebygolfen, bästboll

12 H55 Värmlandsserien

24 Greenkeepers Revenge   (kommer bli tuffa hål)

Juni

6 Nationaldagsgolfen

28 Kockens räkfrossa

Juli

12 Två generationer 24 hål

26 Bästboll 4-boll där 2 resultat räknas samt alla på korthålen

Augusti

9   Klubbmästerskapen 24 hål

23 Klubbtävling 18 hål

September

13 Klubbtävling

19 Grand Finale Tables Golfen 2015

27  Tre klubbor och en putter

Oktober

11  Cross Country

 

 

 

Boka alltid en starttid när du spelar.

Vi vill att alla bokar en starttid när ni spelar. Starttid bokar ni via Min Golf, Mobilappen i din smartphone eller  inne hos oss i receptionen. 

När ni bokar starttid vet vi vilka som är på banan när vi gör våra bankontroller. Om ni inte bokar tid får ni räkna med att bli störda av våra bankontrollanter. Vi känner tyvärr inta alla medlemmar till utseendet.

Om du är greenfeemedlemmar är det obligatoriskt att boka starttid när du skall spela. Dina två förbetalda ronder räknas nämligen av i bokningssysemet när du bokar tid. Om du inte kan spela en tid som du bokat måste du avboka tiden. Annars dras bokningen från dina 2 ronder.
 

Information från vår pro Birger Kjellstedt

Byt grepp på dina klubbor

- Lämna in dina klubbor till mig eller i receptionen för omgreppning. Viktigt med bra grepp! Erbjudande: Byt 6 st grepp och få det 7:e på köpet, 85:-/st.

Grupplektioner

Förutom privatlektioner erbjuder jag olika typer av grupplektioner. Se min hemsida eller anslagstavlan på Sommarro Golf för mera information eller anmälan. 

Anmäl till kurs kan göras på anslagstavlan eller via mail, birger@kjellstedtgolf.se.

Välkommen till Kjellstedt Golf och Sommarro Golf!!

För mera information om Birgers erbjudanden kolla hemsidan www.kjellstedtgolf.se 

Fyller du jämt i år ?

Vi får allt fler bokningar av vårt klubbhus som festlokal. Vi får mycket goda vitsord från alla fester som vi genomfört.


Sommarros klubbhus är en perfekt festlokal för större sällskap. Du slipper inköp, städning och matlagning och disk. Vi erbjuder fullservice med serving av mat och dryck samt olika aktiviteter till ett attraktivt pris. Självklart har vi dansmusik via Spotify. Bryt av festen med pilkastning, biljard eller boule. 

Det är tyvärr inte möjligt att bara hyra lokelen eller att använda egen catering. Vårt alkoholtillstånd begränsar våra möjligheter till privata löningar men våra priser tål att jämföras. 

För priser och och menyförslag se hemsidan.  

 

 

Sommarro Links - När spelområden med kvalitet "hela" säsongen är viktigt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.