Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in your browser.

Nyhetsbrev fra Sentralstyret

som ble avsatt av ugyldig Landsmøte 18.06.2016, i henhold til Partiregisteret

Det har gått ut en innkallelse til LM 12.02 klokken 12.00. Begrunnelsen for innkallelsen er i henhold til kuppmakerstyret er at « Det har i det siste året vært turbulens i partiet grunnet ulike fortolkninger både av vedtekter som er gjeldene og praktiseringen av disse».

Dette er ikke tilfelle. Årsaken til at det innkalles til nytt Landsmøte er at Partiregisteret 26.07.2016 fastslo at forløpet til innkallelsen, innkallelsen, gjennomføringen og de beslutninger som ble tatt på dette ekstraordinære landsmøtet av 18.06.2016 er å anse som ugyldige. Derfor har ikke Makvan Kasheikal og hans kuppmakerstyre blitt registrert i Partiregisteret. Dette vedtaket er endelig ved stadfestelse den 5.12.2016 av Partilovnemnda.

Med andre ord. Dette har vært ett politisk kupp av partiet, det er avslørt som kupp, og de nektes anerkjennelse av den norske stat! Samme styret benytter seg av en ugyldig protokoll av 18.06.2016 for å ha adgang til partiets aktiva,medlemslister og sosiale medier.

Det hevdes videre i innkallelsen at det har «vært god kontakt med Partilovnemnda». Dette er ikke tilfelle. Partilovnemnda har skriftlig til partiets lovlige valgte leder, klart gitt uttrykk for at de ikke har involvert seg i Demokratene i Norge sine interne prosesser.

Hva skjer videre? Flere fylkeslag samt Sentralstyret som ble avsatt av ugyldig LM, vil sørge for at ett nytt kuppmaker styre ikke vil bli registrert i partiregisteret. I et demokratisk samfunn forventer en at kuppmakere trekker seg, og la det lovlige valgte styret som ble valgt 16-17 april ta sin rettmessige plass.

Det har de ikke gjort. Konsekvensen er at partiet ikke kan stille stortingsliste for 2017 om de fortsetter å styre partiet. Årsaken til at Sentralstyret ble kastet skyldtes at flertallet ønsket nært samarbeide med politiet. Dette har kuppmakerne aktivt motarbeidet fra dag 1. Da leder ikke trakk seg, og flertallet valgte å støtte hans strategi ble hele Sentralstyret vraket ved å begå kupp.


De som måtte ønske ytterligere informasjon om kuppet kan besøke www.bakholdsangrep.no og eller www.democratene.no

Ønsker du å få tilsendt Partiregisteret sine vedtak og PLN stadfestelse av dette, kan du sende en henvendelse til post@democratene.no

Med vennlig hilsen

Sentralstyret av 17.04.2016

Demokratene i Norge


twitterfacebook

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.