Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Glad Påsk - Golfsäsongen har startat

Hej Lars

Några av oss har redan startat golfsäsongen även om det fortfarande inte är någon riktig vårvärme. Vi slog inte något nytt rekord i år men vi var som vanligt snabbast i länet med att öppna. Links öppnade för spel lördag den 14 mars och har varit öppen 10 dagar sedan dess. Kylan på nätterna har gjort att vi inte kunnat spela samtliga dagar. Men värmen skall komma efter påsk sägs det. Vi får hoppas....

Trycket på banan har varit högt de dagar vi har varit öppna för spel. Tidbokning är en absulut nödvändighet.

Om du inte ännu betalat din spelagift för 2015 går det bra att göra det i receptionen innan du spelar första rundan.

NYHET - Tables Golfen 2015

Nytt för i år är Tables golfen som vi genomför tillsammans med Jonas på Tables inne i Stan.

Var annan lördag med start 2/5 spelar vi Tables golfen VSOP. Deltävlingarna kommer att likna Pitchersgolfen som vi körde för några år sedan. 

Alla som deltagit i minst 4 deltavlingar får spela Grand Finale den 19 september under förutsättning att man har ett giltigt EGA Tävlingshandicap. I finalen som över 24 hål spelar vi om en resa till Sydafrika med flyg och boende. Beroende på antalet deltagande i tävlingen kommer vi kunna att lotta ut en motsvarande resa bland de som deltar i finalen. Resan kommer att ske första veckan i november 2015. Eventuell skatt betalas av vinnarna.

Inträdesavgift till tävlingen är 200:- som betalas i samband när man spelar första gången. Medlemmar med fritt spel på Links betalar 100:- i startavgift per deltävlimg. Gäster eller greenfemedlemmar betalar 250:- i startavgift per deltävling vilket inkluderar greenfee. Startaviften inkluderar en öl eller alkoholfritt alternativ i samband med prisutdelningen som sker inne på Tables ca kl 18.30. Signerade scorekort skall vara inlämnade senast 17.00. Minst 2 i varje boll måste delta i tävlingen.

Huss Golfen på fredagar

Michael Huss som är ny medlem på Sommarro i år kommer att flytta sin populära tävling från Sunne till Sommarro. Hussgolfen kommer att spelas på fredagar.  

Mikael håller själv i trådarna och kommer skicka ut mer information om tävlingen till samtliga medlemmar. Håll utkik i inkorgen.

Nyhet - Fasta tider för fadderrundor

Varje år har vi en hel del nya golfare som skall slussas in i vår underbara sport. Alla som börjar spela har inte möjlighet till en egen fadder att spela med. Vi behöver rekrytera nya faddrar som kan tänka sig att spela med våra nybörjare. Du gör en stor insats om du kan tänka dig att ställa upp som fadder någon gång. Nytt för 2015 är att vi tänker ha några fasta tider där det bara är att droppa in. Anmälan i rceptionen 15 minuter minst före före sytarttiden. Vi provar med helgfria tisdagar och torsdagar kl 10.00 samt tävlingsfria söndagar kl 15.  

Boka alltid en starttid när du spelar.

Vi vill att alla bokar starttid när ni spelar. Starttid bokar ni via Min Golf, Mobilappen i din smartphone, inne hos oss i receptionen. 

När ni bokar starttid vet vi vilka som är på banan när vi gör våra bankontroller. Om ni inte bokar tid får ni räkna med att bli störda av våra bankontrollanter. Vi känner tyvärr inta alla medlemmar till utseendet.

Om du är greenfeemedlemmar är det obligatoriskt att boka starttid när du skall spela. Dina två förbetalda ronder räknas nämligen av i bokningssysemet när du bokar tid. Om du inte kan spela en tid du bokat måste du därför avboka tiden. Annars dras bokningen från dina 2 ronder.
 

Full fart hos Birger

Information angående säsongstarten 2015

Byt grepp på dina klubbor

- Lämna in dina klubbor till Birger eller i receptionen för omgreppning. Viktigt med bra grepp! Erbjudande: Byt 6 st grepp och få det 7:e på köpet, 85:-/st.

 

Gröntkortkurs

- Första Gröntkortkursen startar måndag 2/4 klockan 17:30. Nästa kurs 18/4. 

Demodag med Callaway

- Onsdag 8/4 15:00 - 19:00. Anmälan, se anslagstavlan

Grupplektioner

- Det finns fler olika grupplektioner som startar under april. Se Kjellstedtgolf.se eller anslagstavlan på Sommarro Golf för mera information eller anmälan. 

  • Närspelskurs: Onsdag 1/4 18:00 - 20:00
  • Fortsättningskurs (hcp 37 - 54):  startdatum 15/4 17:00- 18:30, totalt tre träningspass
  • Gruppkurs: Lördag 18/4: startdatum 18/4 10:00 - 11:30, totalt tre träningspass
  • Träningskortet 2015: Start 19/4 18:00
  • 25/4 Hickorygolf

Anmäl till kurs kan göras på anslagstavlan eller via mail, birger@kjellstedtgolf.se. Mera information se, kjellstedtgolf.se
Anmälan till Hickorygolfen görs via Min Golf.

Välkommen till Kjellstedt Golf och Sommarro Golf!!

Ps. US Masters 9-12 april.... 

För mera information om Birgers erbjudanden kolla hemsidan www.kjellstedtgolf.se 

Klubbhuset perfekt festlokal

Vi får allt fler bokningar av vårt klubbhus som festlokal. Vi får mycket goda vitsord från alla fester som vi genomfört.


Sommarros klubbhus är en perfekt festlokal för större sällskap. Du slipper inköp, städning och matlagning och disk. Vi erbjuder fullservice med serving av mat och dryck samt olika aktiviteter till ett attraktivt pris. Självklart har vi dansmusik via Spotify. Bryt av festen med pilkastning, biljard eller boule. 

Det är tyvärr inte möjligt att bara hyra lokelen eller att använda egen catering. Vårt alkoholtillstånd begränsar våra möjligheter till privata löningar men våra priser tål att jämföras. 

För priser och och menyförslag se hemsidan.  

 

 

Sommarro Links - När spelområden med kvalitet "hela" säsongen är viktigt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.