Nyhetsbrev från Silverdals Kulle med senaste nytt. Se det i 

Oförändrad Årsavgift 2020

Styrelsen för föreningen har beslutat att årsavgiften blir oförändrad år 2020. Läs mer om årsavgift i våra föreningsstadgar, se §7 Avgifter, se http://silverdalskulle.se/?page_id=361

Extrastämma 14/11 Styrelserummet 19.00

Styrelsen kallar medlemmarna i bostadsrättsföreningen till extrastämma. Kallelse enligt stadgar samt dagordning finner du anslaget i entréplan samt kommer läggas upp på vår hemsida, http://silverdalskulle.se/
Vi träffas i Styrelserummet på Margareteborgsvägen 23.
Varmt Välkomna!

 

Städpulsen nytt städbolag trapphus
Föreningen har bytt städbolag till Städpulsen för städ av fastigheten, storstädning är genomförd och ny personal är introducerad. Städningen är Svanenmärkt och företagets medarbetare genomgår en grundlig utbildning inriktad på just fastighetsstädning. Vi hälsar Städpulsen välkommen till vår förening.  

Stamspolning Interspol v44

För att vårda befintliga avloppssystem och uppnå längsta tänkbara hållbarhet är det nu dags för en stamspolning. På uppdrag av styrelsen kommer företaget Interspol att genomföra spolning under vecka 44, 28 okt -1 nov, du hittar viktig information om detta aviserat i ditt entréplan.

Installation ladd-stationer elbil
6st ladd- stationer för el-bil är beställda och snart färdiginstallerade i garaget på Johannesbergsplan 20. Uthyrningen av dessa platser kommer att administreras av Skanska, för information och intresseanmälan kontakta:
marie.elfstrom@skanska.se. Läs mer om boendeparkering på vår hemsida http://silverdalskulle.se/?page_id=385


Gamla kompostrummet blir cykelrum
Styrelsen har beslutat att före detta kompostrummet på Margereteborgsvägen 24 skall göras om till cykelrum med cykelställ samt hyllor för förvaring av kompostpåsar. Mer information kommer när allt är färdigställt.

 

Varma Höst- hälsningar
Styrelsen Brf Silverdalskulle


För mer information om din förening, besök vår hemsida http://silverdalskulle.se/
E-post:styrelsen@silverdalskulle.se

Postadress:
BRF Silverdalskulle 1, Föreningsbrevlåda, Margareteborgsvägen 23, 19137 Sollentuna

Du får detta nyhetsbrev eftersom du äger en lägenhet hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter