Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Basket Brigade Stockholm 2018

Den 22 december är det dags igen!

Vi kan med stor glädje berätta att i år har vi lyckats knyta kontakter och skapa samarbeten för att nå ut till fler barnfamiljer. Förra året hjälpte vi flera hundra familjer att få en fin jul med omtanke och god mat.

Nu behöver vi din hjälp att få in pengar att köpa matkassar för. Dela gärna med dig och kom ihåg att en matkasse kostar endast 300 kr och den gör stor skillnad för en barnfamilj i jul.

Basket Brigade

är en internationell välgörenhet inspirerad av Tony Robbins och miljontals matkassar delas ut varje år runt om i världen till behövande runt stora högtider. I Sverige har vi delat ut ca 200 kassar flera år i rad vid jul och förra året fick vi dela ut hela 500 kassar. Vi vill följa upp det i år med minst lika många matkassar och därmed göra julen mycket trevligare för många barnfamiljer i vår närhet här i Stockholm! DU kan vara med och göra stor skillnad! 

1/3 av all barn med ensamstående förälder lever i barnfattidom i Sverige! Det är många fler än vi tror. Läs gärna rapporten längst ner i vårt brev.


Dela på jobbet eller till vänner!

Hjälp oss att hjälpa!

Du får gärna skriva ut vår pdf och sätta upp i fikarummet eller dela vårt event på Facebook för att sprida och därmed ge andra möjligheten att köpa matkassar och även komma och hjälpa till. Här är pdf:en


Köp en eller flera!

Alla hinner inte hjälpa till att packa och köra ut. Ingen fara. Du kan alltid köpa en matkasse eller flera så sköter vi resten. Klicka här och köp!

Vill du hjälpa till att packa eller köra ut matkassar ?

Är du en av dom som vill vara med och packa matkassar och köra ut till behövande den 21 december? Då anmäler du dig här!


Köpa matkassar

Du kan köpa som privatperson eller kanske ska ni som företag köpa massa matkassar istället för att ge dom traditionella julklapparna till kunder och personal. Ni får givetvis ett tackbrev från oss om ni vill ha. Det är lätt att köpa. Klicka här!

Vi är så glada för att vi får sponsring av Spendrups på Julmust och för all stöd Ica Fältöversten ger oss med både packning och bästa priserna på maten vilket innebär att matkassarna du köper för 300 kr styck är värda mycket mer.

Hjälpa till den 22 december

Du som vill kan komma den 22 december och hjälpa till att packa matkassarna mitt på dagaen. Efter det kommer vi köra ut matkassarna och då är ni som har bil och körkort välkomna att hjälpa till på eftermiddagen för att köra ut. Ni får en lista med adresser och en genomgång avseende bemötande av mottagarna. Du kan lätt anmäla dig här! Och alla ni som vill hjälpa till kommer få mer detaljerad information avseende plats och tider veckan innan.

Rädda Barnen´s rapport om barnfattigdom 2015

 Enligt Rädda barnen lever ca 1/3 av alla barn med ensamstående föräldrar i barnfattigdom (källa Rädda Barnens rapport om barnfattigdom 2015). Det är barn i vår storstad och runt om oss hela tiden som har det otroligt tufft ekonomiskt och runt högtider som JUL märks det extra mycket. Du kan vara med och göra en skillnad och skapa en GOD JUL hos dessa barn i år genom att köpa matkassar.

Rapporten!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.