Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Nyhetsbrev från Näringslivskontoret


Augusti - Oktober 2017

Följ oss på www.foretagarcentrum.se  om vad som händer och sker samt många intressanta nyhetsbrev som kan vara bra för Er! Gilla oss på vår Facebook-sida


Snart går flytten till Rådhuset!

Vecka 49 kommer att vara den sista veckan som vi finns tillgängliga på Företagarcentrum, Kungsgatan 11.

Nu packar vi flyttkartongerna för att ta oss in i Rådhuset för att vara lättillgängliga för våra företag och invånare. Vi kommer att sitta tillsammans med Medborgarkontoret och kommunikationsavdelningen.
- Det ska blir fantastiskt kul och nyttigt att komma nära de övriga kontoren så vi kan hjälpa och stötta varandra internt för att kunna ge den bästa möjliga servicen till våra företag och invånare. Det känns bra redan nu och kommer att kännas ännu bättre när vi är på plats fullt ut, säger Mats Hedman, ny Näringslivschef sedan augusti.


Välkommen på Julfrukost på Sätra Brunn den 6 december.


Förenkla - helt enkelt

Sedan en tid tillbaka genomför Sala kommun utbildningen
Förenkla - helt enkelt.

Syftet med utbildningen är att förbättra företagsklimatet genom en samsyn bland Sala kommuns kontor, förvaltningar och bolag som också ska leda till ett tydligt och gott samarbete. Arbetet internt ska i sin tur leda till en större förståelse, service och relation till våra kunder såsom företag och medborgare/invånare.
- Väldigt bra och helt rätt i tiden tycker Jenny Nolhage, kommunchef.
Utbildningen kommer dessutom leda till ett bättre arbetsklimat internt, vilket givetvis kommer att märkas i kontakten med våra kunder.


Sala Presentkort - den perfekta julklappen

Sala presentkort växer och växer.
Ca 40 butiker/företag tar emot kortet som betalmedel och det är en stor variation av butiker som erbjuds.

Var med och gynna näringslivet och Salas handel genom att ge bort Sala presentkort till anställda, kunder eller nära och kära.


facebook

Från oss på Näringslivskontoret i Sala

 

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter