Nyheter från Värmdö bibliotek. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


PÅ GÅNG I FEBRUARI


Hej Carin,

Välkommen till vår nya nyhetskanal. Här ger vi dig tips om vad som händer i ditt bibliotek och reflektion över något intressant ämne. Utöver bokklubbar, språkcaféer, babyrim, sagostunder, advokatjour, författarbesök och läsecirklar startar vi nu upp med nya kurser och evenemang som vi hoppas ska locka dig att prova något nytt. Läs mer här. Vi bjuder även in läsare som gästskribenter. Hör av dig om du är intresserad.
Kom och fira vår HBTQ-certifiering den 3 februari. Läs mer här.

Varmt välkommen till Värmdö bibliotek!

Ann-Helen Johansson med personal


facebookinstagramtwitter


GUSTAVSBERG

Lär dig skriva som en författare

Anmäl dig till någon av Folkuniversitetets författarkurser med Skrivarakademin, för ungdomar och vuxna.

Allt från från fantasy och skräck till prosa och novell. Startdatum torsdag 11 februari. Anmäl dig här


GUSTAVSBERG

Låt Röda korset hjälpa dig med läxan

Få hjälp med läxor och skolarbete varje onsdag kl 16.00-18.00. Det är gratis och ingen föranmälan krävs. 


GUSTAVSBERG

Det goda samtalet

Kan goda samtal i ett gott samtalsklimat förändra samhället? På iscaféerna samtalar vi om intressanta samhällsfrågor som berör oss alla. En erfaren dialogvärd leder samtalet, varje gång har vi nya teman som startpunkt. Arrangör är Värmdö bibliotek och den ideella föreningen Initiativ Samutveckling. Onsdag den 10/2 och 24/2 kl 17.30-19.00. 


GRATISBILJETTER FRÅN 15 FEBRUARI


GUSTAVSBERG

Föredrag om främlingsskap

Rasismen är en av våra mest brännande frågor idag. För att kunna bekämpa de rasistiska idéerna och handlingarna, behöver vi förstå hur rasismen ser ut ur de drabbades perspektiv. Föreläsningen med Marcus Priftis utgår från hans bok Främling, vad döljer du för mig? och handlar om makt, näthat, nidbilder, och vardagsrasism. Onsdag den 9 mars i Gustavsbergs bibliotek. Biljettsläpp 15 februari.

DJURÖ

Klappa spännande djur från Skansen

Tisdag 1 mars får du klappa spännande djur från Skansenakvariet. Klockan 13:30 och 15:00 har ni chans att träffa Bettan och Tessin igen. Gratis biljetter finns att hämta på biblioteket från den 15 februari. Begränsat antal biljetter.


Kontakta oss

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en besökande deltagare eller låntagare hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.