Medlemsbrev från TEV. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

TEV - nyhetsbrev


Privattandvården ännu en gång i topp i SKI:s kundnöjdhetsmätning

Här kommer information till dig som är medlem i TEV och vi vill börja med att gratulera dig, och oss alla, till att ännu gång ligga i topp när det gäller Svensk Kvalitetsindex, SKI:s, mätning av nöjdhet med tjänster. Från SKI konstaterar man att gapet mellan privattandvård och offentlig tandvård ökat. Projektledaren uttrycker också att ”högre förtroendesiffror än vad privattandläkarna uppvisa knappast går att få”.


Läs hela pressmeddelandet HÄR.


Det här medlemsbrevet

Eftersom TEV:s tjänsteman Madelene Lundin slutat, kommer du som medlem att fortsättningsvis få det här medlemsbrevet till dig några gånger per år - och naturligtvis också om det finns viktig information som måste ut.


Vi är också redo för GDPR – så klart

Du är kanske galet trött på alla gdpr mejl. Men i grund och botten är det till för att du ska känna dig trygg i och veta hur vi hanterar personuppgifter.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter HÄR.


Se och ändra mina uppgifter

Du kan när som helst logga in på Min sida för att se och/eller ändra dina uppgifter


Vid föreningens förra styrelsemöte diskuterades bland annat följande:

Svenska Tandläkare-Sällskapet: Inför riksstämman i Göteborg har en reklambyrå engagerats. Planerna runt en forskningskonferens framskrider som planerat och det känns som om styrelsesammansättningen är god.
TEV har funderingar på att anordna ett frukostmöte/webbinarium i samband med riksstämman.

Frågan om hur förbundets utredningskapacitet ska utvecklas togs upp och TEV:s styrelse anser att en kravspecifikation för utredare bör tas fram, för att därefter utvärdera behovet av fler tjänster.

Tandhygienistutbildningen – TEV:s styrelse önskar få en tydlig beskrivning över vad som ska ingå i tandhygienistens undersökningsansvar. Styrelsen har inga synpunkter på förlängningen till en treårig utbildning, däremot vill man inte att finansieringen av den eventuellt förlängda utbildningen sker på bekostnad av befintliga utbildningar. Det är viktigt att Tandläkarförbundet får insyn i utbildningens innehåll.

Den nya tandvårdsutredningen ”Ett tandvårdssystem för jämlik tandhälsa” med Veronica Palm som utredare, diskuterades, och det bestämdes att TEV kommer att ha löpande kontakt med Privattandläkarna för att samordna arbetet runt utredningen.


Tillståndet och utvecklingen inom hälso- och sjukvård och tandvård - Lägesrapport 2018

Ladda ner och läs Socialstyrelsens lägesrapport som redovisar tillståndet och utvecklingen inom hälso- och sjukvård och tandvård.


Du har väl inte missat Tandläkarportalen

Tandläkarportalen växer och nu har nästan tvåhundra av TEV:s medlemmar insett möjligheterna med denna kostnadsfria medlemstjänst! Och tusentals patienter har hittills sökt sig in till Tandläkarportalen.

TEV:s unika medlemstjänst Tandläkarportalen är en webbservice där patienter kan söka efter privatpraktiserande tandläkare. Missa inte denna möjlighet att presentera dig och din klinik!
Läs mer om hur du också kan logga in och registrera dig HÄR.


Praktisk – kontaktuppgifter

Sedan TEV:s tjänsteman Madelene Lundin slutat, har som bekant vår administration lagts ut på Föreningshuset Sedab AB, vilket innebär att du som medlem nu får ännu bättre medlemsservice. Föreningshuset svarar på alla frågor kring ditt medlemskap och din medlemsavgift. Övriga frågor som rör Sveriges Tandläkarförbund, odontologiska frågor eller privattandvårdsfrågor kommer även i fortsättningen att hänvisas till respektive organisation.


Kontaktuppgifter till Föreningshuset:

TEV
TEV c/o Föreningshuset SEDAB
Virkesvägen 26
120 30 Stockholm
info.tev@stlf.se
08-121 513 34


Peter Franzén, ordförande i TEV
peter.franzen.tev@gmail.com

Privattandläkarna
Branschorganisation för tandvårdsföretag som hanterar företagsfrågor samt juridiska, ekonomiska och försäkringsfrågor.
info@ptl.se
08-555 44 600

Sveriges Tandläkarförbund, kanslifrågor
kansli@tandlakarforbundet.se 08-666 15 00
Sveriges Tandläkarförbunds kursverksamhet
kurs@tandlakarforbundet.se
Sofia Ekenberg 08-666 15 44
Cecilia Karlsson 08-666 15 43

Vårdföretagarna Almega
Arbetsgivarorganisation som hanterar frågor kring kollektivavtal för dina anställda.
info@vardforetagarna.se
08-762 69 00

Med Vänliga Hälsningar

Peter Franzén
Ordförande TEV
Kom med i Facebookgruppen!

Kom med i TEVs nya Facebookgrupp! Gruppen är endast öppen för medlemmar i TEV. I Facebookgruppen kan alla medlemmar diskutera viktiga frågor som är aktuella just nu. 

För dig som redan har Facebook:

 • Logga in på din Facebooksida
 • Sök på TEV Diskussionsforum för medlemmar
 • Klicka på Gå med i grupp
 • Efter avstämning mot TEVs medlemsregister blir du medlem i gruppen


För dig som inte har Facebook men vill vara med i gruppen:

 • Gå in på denna länk: https://www.facebook.com/
 • Fyll i dina uppgifter under rubriken Gå med
 • Efter detta får du ett bekräftelsemail med en länk som du ska klicka på och logga in
 • Nu kan du börja skapa din personliga profil med så mycket eller lite information som du vill dela.
 • Under Inställningar (högst upp till höger) Finner du rubriken Sekretess. Där kan du ställa in vilka som ska kunna se din profil eller dina inlägg
 • Sök på TEV Diskussionsgrupp för medlemmar
 • Klicka på Gå med i grupp
 • Efter avstämning mot TEVs medlemsregister blir du medlem i gruppen

Tandläkarportalen växer stadigt

Tandläkarportalen växer, nu har nästan tvåhundra av TEVs medlemmar insett möjligheterna med denna kostnadsfria medlemstjänst! Och tusentals patienter har hittills sökt sig in till Tandläkarportalen.

TEVs unika medlemstjänst Tandläkarportalen är en webbservice där patienter kan söka efter privatpraktiserande tandläkare. Missa inte denna möjlighet att presentera dig och din klinik! Läs mer om hur du också kan logga in och registrera dig.


facebooklinkedinhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Tandläkare-Egen Verksamhet och Sveriges Tandläkarförbund. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.