Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

27 okt:
Tantramassage
19.30-22.30 (kvällskurs)
Yoni & Lingam (båda könen)

3 nov:
Tantramassage
19.30-22.30 (kvällskurs)
Yoni (kvinnans kön i fokus)

10 nov:
Tantramassage
19.30-22.30 (kvällskurs)
Lingam (mannens kön i fokus)

11-14 nov:
Kärlek, Liv & Lust
Skeppsuddens kursgård
(för singlar, par och andra)

26-28 nov:
Gudomlig Njutning
(parkurs i Stockholm)

17-19 dec:
Gudomlig Njutning
(parkurs i Stockholm) 

Härlig kurshöst med Jennie & Calle!

Efter en lång och intensiv sommar, med festivaler, valkampanjer och andra engagemang, kan vi nu ägna full uppmärksamhet åt vår vision om mer kärlek och sexuell självbestämmanderätt åt varje individ!

Alldeles nytt!:

Denna höst erbjuder vi en tredelad kvällskurs med temat tantramassage.

I vår kommer vi också att erbjuda en fortsättningskurs i Stockholm för de som har gått Gudomlig Njutning, vår grundkurs för par.
Den kommer att heta Gudomlig Extas!Media:
Vi hamnar som bekant med jämna mellanrum i media
, och i augusti åkte vi till Oslo för att medverka i Trekant, en TV-serie producerad av NRK, om sex och relationer.
Klicka här för att se en trailer!

Föredrag:
Jennie höll föredrag på Uppsala kärleksmässa med rubriken "Gränslös Kärlek och Fantastiskt Sex", och fick en oerhört fin respons. Så det blir fler föredrag, den saken är klar. 

Calle höll föredrag på Frihetsfrontens sommarseminarium, om sex och liberalism – hur sex och politik hör ihop, och hur en frihetlig syn på sex kan påverka ens världsbild i övrigt.

Både Calle och Jennie kommer att hålla fler föredrag, och är öppna för förslag – det är intressant med både lokaler och samarbetspartners för att kunna sprida mer medvetenhet om sex och kärlek. Om du vill att någon av oss ska komma och hålla föredrag om sex, relationer, kärlek, frihet och ett rikare liv, så får du gärna kontakta oss om det.Coaching:
Calle erbjuder coaching för enskilda män, kvinnor samt par som behöver tips, verktyg och/eller medlare för att förstärka kärleken och intimiten, förbättra kommunikationen och den sexuella samvaron.

Jennie erbjuder coaching för kvinnor som vill utvecklas sexuellt. Det kan handla om att hela och läka sig själv, att lära sig älska sin kropp och kön, att skapa en starkare kontakt med sin sexuella energi, att få orgasm om man aldrig har fått det, eller helt enkelt att få starkare orgasmer.Taktil Stimulering:
Jennie ger behandlingen taktil stimulering som är en mjuk massagebehandling som är bra för dig som behöver mer lugn i kroppen, som behöver lära dig att ta emot fullkomligt eller har brist på sensuell beröring i livet.
Läs mer på Taktilen!


Kurser:
 
Nu är hösten här – men den började för Jennie redan med kvinnokursen i början av september med YONI där åtta kvinnor deltog.
Läs gärna den underbara responsen på YONI-kursen här.

Vi har flera kurser på gång nu, både gamla och nya. Vår populäraste kurs, Gudomlig Njutning, ska vi ha två gånger i höst, och flera gånger i vinter och vår. Vi kommer också att hålla Gudomlig Njutning i Oslo igen, samt att vi planerar en fortsättning på Gudomlig Njutning, i Stockholm - den kommer att heta Gudomlig Extas.

Vi kommer att hålla en riktig favorit från vära längre kurser som en egen kurs, tre kvällar på temat tantramassage.

Dessutom återkommer också vår dynamiska och roliga kurs för alla som vill utvecklas intensivt, både singlar och de som lever i relationer; Kärlek, Liv & Lust. Så det är full fart framöver!

Ny kurs! – Tantramassage  

Tantrisk könsmassage

Vi erbjuder nu en rad kvällskurser tre onsdagar i rad med början i slutet av oktober. Första gången blir en introduktion, ganska lik den vi brukar hålla på våra parkurser. De följande två gångerna erbjuder vi en fördjupning, med fokus på kvinnan den andra kurskvällen, och mannen den tredje.
Man kan deltaga på en, två eller alla tre gånger. Kurserna riktar sig främst till par, men du kan förstås gå kursen tillsammans med vem du vill. Du behöver dock ha någon slags partner med dig, förstås.

Onsdag 27 oktober 19.30-22.30:
Grundkurs i tantramassage med fokus på både mannen och kvinnan.
Den första kvällen riktar sig till de som aldrig fått eller givit könsmassage förut eller vill uppdatera sig.

Onsdag 3 november 19.30-22.30:
Fortsättningskurs i tantramassage med fokus på kvinnan.

Den här kvällen fokuserar vi på kvinnans kön, så att du som har en kvinnlig partner får lära dig att ge mer avancerad massage.

Onsdag 10 november 19.30-22.30:
Fortsättningskurs i tantramassage med fokus på mannen.
Den här kvällen fokuserar vi på mannens kön, så att du som har en manlig partner får lära dig att ge mer avancerad massage.

Investering: 800 kr/par och kväll. (för företag tillkommer moms).
Vill ni vara med alla tre kvällar betalar ni endast 1900 kr/par.
Ni behöver anmäla er för att bekräfta en plats.

Läs mer om Tantramassage-kursen på Cirkus Eros! >>

11-14 nov: Kärlek, Liv & Lust 
För alla oavsett relationsstatus!
Denna kurs riktar sig till dig som individ som vill ha kraftfulla verktyg för att mer medvetet skapa mer kärlek, närhet, öppenhet och bättre sex med dig själv och med andra i livet.

Läs mer om Kärlek, Liv & Lust på Cirkus Eros!


 

26-28 nov: Gudomlig Njutning – i Stockholm (fullbokad)
17-19 dec: Gudomlig Njutning – i Stockholm
 
Vår grundkurs för par är till för er som vill komm a varandra närmare, förstå varandra bättre, ha skönare sex och njuta mer av livet tillsammans.

Gudomlig Njutning är perfekt för er som anser att ni redan har en bra relation, men vill utvecklas ännu   mer, för er som tycker att det är lite svårt med sex eller kärlek – samt förstås för er som bara vill ha en helg full av kärlek!
Kursen hålles i en kurslokal i Stockholm.

Det finns platser kvar i december! Passa på!


Läs mer om Gudomlig Njutning på Cirkus Eros!

Världens bästa erotik – anlita oss!
De härligaste porrbilderna man kan ha är förstås på sig själv och sin partner. Både Calle och Jennie arbetar också professionellt som fotografer och tar förstås gärna privata uppdrag. Vi erbjuder er fina sensuella och/eller erotiska bilder på dig eller din partner – eller på er tillsammans!

Diskretion är förstås en hederssak, och som kund hos oss behöver du aldrig oroa dig för att bilder ska hamna på fel ställe. Trovärdighet är vårt värdefullaste kapital, och vi
visar aldrig någonsin bilder av någon utan modellens uttryckliga godkännande. De bilder vi visar på Cirkus Eros är endast och enbart av modeller som har godkänt det och vill bli sedda.


Ge din partner ett presentkort i julklapp!
Överraska din partner med en kärleksgåva i jul.
Vi kan erbjuda presentkort på vilken som helst av våra kurser, eller på en taktilbehandling, eller en coachingsession – kanske med fokus på att andas sig själv till orgasm – eller kanske något helt annat?


     Besök gärna våra sponsorer!

 

Massor av mys i höstmörkret tillönskas dig!

Calle & Jennie Rehbinder

 


Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu
 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.